To je to što me zanima!

'Zaljubljena' Tina čak se i grlila s Goranom, nosila mu sendvič

A BOJI GA SE Riječanka se prihvatila tajnog zadatka kojeg joj je dao Veliki Brat. Sarajliji je pravila društvo i nosila mu sok i sendvič. Požalila mu se i na Darka...
Vidi originalni članak

Tina je od Velikog Brata dobila tajni zadatak da što više vremena provodi s Goranom i da joj se Sarajlija otvori. Kako bi to postigla, mora glumiti da se zaljubila u njega iako ju je, kaže, strah njega.

Goran je ležao sam u sobi jer mu nije bilo dobro, a Tina je došla praviti mu društvo i ponudila mu je da mu donese čokolade, čaja ili kave. Brinula se o njemu i nosila mu sok od ocijeđene naranče, limuna i grejpa, a kasnije mu je donijela i sendvič u krevet.

Ispitivao ju je o odnosu s Darkom, a Tina mu se požalila da se ne slažu dok vježbaju za tjedni zadatak. Mlađa sestra Šegetin uspjela se uživjeti u svoj tajni zadatak pa je čak pao i zagrljaj između njih dvoje i čini se kako Goran uopće ne sumnja u njezine osjećaje. Ne može sakriti zadovoljstvo i cijelo vrijeme se smješka.

- Baš si srce - odgovorio joj je Goran.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Vatroslav Istinski 02.12.2015.

    kad ga stanari nisu skužili onda im je VB odlučio otvorit oči i pokazat o kakvom se liku radi bravo veliki brate 5 hahaha

  • 02.12.2015.

    Ovo što mu BB radi nije ništa prema najvećoj prevari ukućana i publike vani što se tiče BLIZNAKA. To je najveća prevara, jer oni idu u paru i imaju duplu šansu. Plus Rada i rede koji je u međuvremenu izbačen. Ma da ne bi.

  • zlatkoli 02.12.2015.

    Svaka čast treba otkriti dvoličnost Gorana i treba dokazati koliko laže i koliko je neinteligentan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare