To je to što me zanima!

Zaljubljeni Angelina Jolie i Brad Pitt u New Orleansu

Brad i Angelina su se neprestalno grlili i mazili i tako pokazali javnosti da se još uvijek vole. Angelinin posljednji film 'Changeling' jako se hvali
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (44) posjetili su New Orleans. Brad je veliki zaljubljenik u arhitekturu i prije nekoliko mjeseci financirao je gradnju 150 domova u New Orleansu. Želio je pomoći obiteljima koji su nakon uragana Katrin ostali bez njih.
Brad i Angie su pokazali javnosti da su još uvijek ludi jedno za drugim. Neprestalno su se grlili i mazili. Angelinin posljednji film 'Changeling' već se naveliko hvali, a nagađa se da bi mogao biti nominiran i za Oscara. Jolie glumi nesretnu majku kojoj je otet sin.
- Ta uloga me još više približila mojoj obitelji. Svaku noć moram znati gdje su mi djeca i da li su zdrava - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • iva-87 09.10.2008.

    ljigavci...

  • anbrolsi 09.10.2008.

    Očito da uživaju jedno u drugom, kao i u djeci... Smatram da svaka veza ima uspone i padove, a pogotovo ona u kojoj su i djeca (šestoro!!!). Pored sve pomoći koju sigurno imaju, da provedu aktivno najmanje pola sata dnevno sa svakim djetetom, a tu su i bebe koje traže puno više, to iziskuje određeni trud, kreativnost, koncentraciju... Stoga nije čudno da ona djeluje poprilično umorno - ali još uvijek jako lijepo. Svaka im čast!!!

  • mare7 09.10.2008.

    ovaj brad se poruznija, izgleda ka da ga je poplava izbacila..prije je ima stila, a ovo sada je koma..koga vraga ce mu ti sesiri koji nosi moj susjed penzioner.

Komentiraj...
Vidi sve komentare