To je to što me zanima!

Zabavljala ih Rada Manojlović: Uzvanici su uživali u janjetini

Svadba je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala folk pjevačica. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina
Vidi originalni članak

Tia je bila stvarno predivna mladenka, a Mario nije skidao pogled s nje. Vjenčanje je bilo bajkovito, cvijeće kao iz Disneylanda. Plesali smo i dobro se zabavljali cijelu noć, kaže Zvonimir Franić (25).

Omiljeni frizer mnogih Hrvatica pobrinuo se da Tia Jurčić (31) 'zabljesne' na svom vjenčanju s nogometnim menadžerom Marijem Mamićem (33).

- Što se tiče svadbene frizure, išli smo na 'old Hollywood' varijantu. Kasnije smo Tiji pokupili kosu u konjski rep jer joj savršeno stoji. Pojačan joj je bio i make up i bila je baš u stilu lijepe Španjolke - kaže Franić.

Dodaje kako Marija nisu frizirali jer je on kao muškarac ipak jednostavniji što se tiče svadbenog stylinga.

- Bio sam na mnogo svadbi, ali rijetko kad sam sreo par koji toliko zrači zaljubljenošću - kaže Zvonimir.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svadba je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • black_cat 17.10.2017.

    u najmanju ruku sam mislila da budu jeli dinosaura umjesto janjetine koja je za obične mase....mah!

  • Karamolko 17.10.2017.

    Interesantno da se kod "veliki Hrvatina" i pobjednika hrvatske predatorske privatizacije uvijek nađe ta zajednička jugoslovenska i udbaška nit. Slučajno? Kako da ne ... ta mreža, odnosno bratija nikad nije nestala ... u ratu su napravili korak unazad ali kao pravi štakori su prepoznali svoj trenutak i kad je se slegla prašina opet preuzeli kontrolu.

  • ljubavudobakolere 17.10.2017.

    Sretno Tia ! Puno ti sreće želim od srca

Komentiraj...
Vidi sve komentare