To je to što me zanima!

Zamjena za muža: Nataša češće mazi kolegicu od Joška

Neobično mi je zvati ga suprugom jer sam rijetko s njim. Stalno sam bila na probama, pa osjećam veću emotivnu bliskost s Ivanom Roščić, izjavila je Nataša
Vidi originalni članak

Bez problema je odglumila lezbijske scene jer se Ivana Roščić (32), kako je rekla, slatko ljubi. Nataša Janjić (31) toliko je vremena provela u nježnosti s njom da ni ne zna kako je u braku.

- Suprug je imao veću tremu od mene - rekla je Nataša Janjić na premijeri predstave 'Fine mrtve djevojke' u zagrebačkom kazalištu Gavella. Splitsku glumicu bodrio je TV voditelj Joško Lokas (40), za kojeg se udala na Silvestrovo. Par ne namjerava ići na medeni mjesec.

- Uopće se ne osjećam kao da sam u braku. Neobično mi je zvati ga suprugom jer sam rijetko s njim. Stalno sam bila na probama, pa osjećam veću emotivnu bliskost s Ivanom Roščić nego s Joškom - kaže nasmijana Nataša. Na premijeri su bili i Bojana Gregorić Vejzović (40) i suprug Enes (35). Glumicu je dirnula predstava.

- Rasplakala sam se kad su susjedi linčovali Natašu. Nisam mogla obuzdati suze - rekla je Bojana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nora Helmer 10.10.2015.

    Ona je jedna promiskuitetna,nezrela ženska,a on je užasno ružan,prljav,znojav,neodgovoran,sirotinja iz Prečkog iz neke gajbice,pa došao do neke lovice,pa se osilio i udarila donja u gornju,nit otac,nit nečiji ozbiljni partner one ne može biti, a ona ne mari za majčine i dječje suze Lokasovih,naslikava se i divlja narančasta klaunica,još se i ponosi nekaradnim životom.čega se pametan stidi....

  • Fjaka_1 14.01.2013.

    A di je njoj pamet bila ----hahahaha

  • botanika 14.01.2013.

    on mi je ljiga prava

Komentiraj...
Vidi sve komentare