To je to što me zanima!

Zamjerio se fanovima: Zviždali su Axlu i nazvali ga luđakom

Oko 6000 ljutititih obožavatelja zviždalo je pjevaču koji već godinama ne razgovara s dečkima. Axl je objasnio da ne želi biti dio svečanosti na kojoj ga ne poštuju
Vidi originalni članak

Pjevač Guns N’ Rosesa odbio je doći na primanje u Rock And Roll Kuću slavnih.

- Nemojte mu ništa zamjeriti. Axl Rose je lud čovjek - rekao je pjevač Green Daya Billie Joe Armstrong najavljujući dolazak originalne postave Guns N’ Rosesa. 

Oko 6000 ljutititih obožavatelja zviždalo je pjevaču koji već godinama ne razgovara s dečkima. Axl je objasnio da ne želi biti dio svečanosti na kojoj ga ne poštuju. On je uz Sex Pistolse jedini koji je ikad odbio ondje doći.     

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zagi80 16.04.2012.

    Bili su odlični. Slash je jedan od najboljih gitarista svih vremena. Stradlin je pisao dobre tekstove. Ali glavni je ipak bio Axl. Bez njegovih ispada, scenskog nastupa, ali ponajviše glasovnih mogućnosti Gunsi ne bi bili jedan od najvećih bendova. Kad vidim tko je sve primljen samo žalim što su se ostali članovi originalne postave odazvali.

  • hexy15 15.04.2012.

    I Izzy Stradlin nije bil :P

  • snjeguzica 15.04.2012.

    axel je budala-------ali cisto se dobro zna ZASTO su Sex Pistolsi odbili....nego su i izvrijeđali taj glupi event jer taj event sada prima repere itd itd i prima nepoznate bendove u hall of fame KA STA JA MJENJAM CARAPE...jel znate ni da Deep Purple i Kiss jos nisu u Rock and Roll Hall Of Fame DAFAQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Komentiraj...
Vidi sve komentare