To je to što me zanima!

Žanamari je sakrila guzu, ali je 'zaboravila' na odraz u ogledalu

Prije toga je ušetala u sobu u hlačama i uskom topu koji joj je istaknuo duboki dekolte. Napisala je kako su joj hlače postale preširoke i priznala kako je posljednjih tjedana smršavjela
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (39) još jednom je zagolicala maštu obožavatelja na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stavila je masku za lice te se snimala mobitelom dok je na sebi imala donje rublje.

No svu pažnju 'ukrala' je njezina stražnjica. Iako ju je sakrila, čini se kako je 'zaboravila' na odraz u ogledalu pa se guza ipak vidjela.

Prije toga je ušetala u sobu u hlačama i uskom topu koji joj je istaknuo duboki dekolte. Napisala je kako su joj hlače postale preširoke i priznala kako je posljednjih tjedana smršavjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari)

Na njezin video oglasila se radijska voditeljica Ecija Ivušić (34) koja joj je napisala kako je to zbog toga jer se manje živcira. Žanamari priznaje kako ipak nije tako, već upravo suprotno.

TEŠKO JOJ ZBOG POTRESA Žanamari je smršavjela, danima ne spava: 'Kida me patnja ljudi'

- Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram, ali mi je drago što se ne vidi. Kida me kada ljudi pate, oni koje znam, i oni koje ne znam. Strašna tragedija. Zakopala sam se u gluposti i posao, snimam pjesme, samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da će sve biti super - napisala je Perčić pa dodala:

- Donacije sam poslala, a sada najbolje što mogu napraviti je 'izdrilati' mozak i prizivati bolje dane. Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • kiko3655 29.01.2021.

    jadno

  • bikarius 23.01.2021.

    Šta je ovoj matori Đorđe radio.a joj.

  • Lile Mlađi 23.01.2021.

    Ma svaka čast,odma mi je lakše,ljubomoran sam joj na muža svaka mu čast,ja njegovu mogu gledati polugolu u donjem rublju,a on moju ne,je čovik i balota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare