To je to što me zanima!

Žanamari Lalić prekinula je s dečkom nakon dva mjeseca

Glasine o prekidu počele su jer Davida Špilera, koji igra u klubu Croatia Osiguranje Zagreb, i Žanamari nikad nisu vidjeli zajedno. Navodno su prekinuli jer ona puno radi
Vidi originalni članak

Ma to su gluposti, ovo prvi put čujem. Definitivno nisam slobodna žena, rekla nam je pjevačica. 

Iz provjerenih izvora doznajemo da je Žanamari Lalić (29) nedavno prekinula dvomjesečnu vezu s rukometašem Davidom Špilerom (27). Glasine o prekidu počele su jer Slovenca, koji igra u klubu Croatia Osiguranje Zagreb, i Žanamari nikad nisu vidjeli zajedno. Ona se hvalila kako je napokon sretna i zadovoljna svojim životom.

- Ne razumijem zašto se ljudi bave mojim privatnim životom? Ne moram polagati račune gdje i kako se krećem - rekla je Žanamari. 

Dodala je kako se s dečkom ne namjerava fotografirati na modnim tjednima, eventima i špici. Iako se ne obazire na tračeve, priznaje da je znaju izbaciti iz takta. Nakon što ju je naš tjednik 24Express proglasio najseksi Hrvaticom, s Davidom je otputovala u Egipat. Htjela se nagraditi za naporan rad na novom albumu. Upravo njezinu prezaposlenost prijatelji navode kao razlog prekida sa sportašem.

- Doista puno radim i ništa ne stižem. Sretna sam ako pojedem sendvič u restoranu brze hrane. Imam jako puno gaža i jedva stignem spavati - otkrila nam je pjevačica. 

Prije pola godine u intervjuu za 'InMagazin' govorila je o muškarcima. Rekla je kako joj ne smetaju ljubavni tepisi na prsima, da voli jutarnji seks te da intimni odnos na plaži može biti vrlo nezgodan i škakljiv. U vezi joj je najvažnija iskrenost.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Brane_1 07.04.2011.

    Dođi ti mala kod Brane, ja sam možda i jedini muškarac u ovoj zemlji koji može da ti parira u krevetu! ;-))

  • Pepe Reina 07.04.2011.

    Janez slabo j...

  • glumac12 07.04.2011.

    kakve to ima veze s konjskim trkama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare