To je to što me zanima!

Žanamari: 'Mama me zabrinuto pitala zašto su mi grudi tolike...'

Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne 'slegne', napisala je
Vidi originalni članak

Atraktivna pjevačica Žanamari Perčić (39) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u širokoj majici te je podijelila razgovor s majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas me vlastita majka priupitala zabrinuto što mi se događa s grudima?!? Zašto su tolike! Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne 'slegne' - napisala je i dodala da je u PMS-u.

Objava je nasmijala pratitelje, a pohvalili su joj i outfit. Nedavno su je čitatelji RTL-ovog Tabloida proglasili pjevačicom koja ima najbolje tijelo među Hrvaticama.

LASKA JOJ ODABIR Žanamari dobila titulu Hrvatice s najboljim tijelom: 'Sada se mogu mirne duše udebljati...'

- Nekad tako mala, na očigled površna sitnica puno znači. Za mene znači da sam mnoge moje curke ovdje motivirala i da se moj trud i odricanje prepoznaju... Za mene je fitness lifestyle i mada neki to ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra! - napisala je Žanamari.

Pratiteljice su joj u komentarima čestitale na 'tituli', a mnoge su se složile kako je doista to zaslužila. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • 11.03.2021.

    Mama te samo to pitala??????

  • ivana743 11.02.2021.

    a ne pita zasto je svaka dr slika polugola

  • Buco1212 11.02.2021.

    odabrao: Đorđe Novković, preveo: Saša Kolka, Obradio: Đorđe Novković, Glas posudio: Miljenko Kokot

Komentiraj...
Vidi sve komentare