To je to što me zanima!

Žanamari o zarukama: Želim dobiti prsten i frajera u paketu

Dečko od kojeg bi pjevačica htjela dobiti prsten mora biti jako zgodan i pametan, osjećajan i plav. Ako ste u navedenim kategorijama, možda da joj se javite...
Vidi originalni članak

Želio bih sad vidjeti Žanino lice, rekao je maneken Mario Perčić iznenadivši svojim pozivom u eter Narodnog radija pjevačicu Žanamari Lalić, u čijem se spotu za pjesmu 'Kao da nema sutra' nedavno pojavio. 

Da se dobra kemija sa seta nastavila i kasnije moglo se čuti u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', gdje je Žanamari sa svojim J'Animalsima održala akustični koncert. 

- Marija sam primjetila prije godinu dana na nekoj modnoj reviji i tad sam rekla on će mi jednom glumiti u spotu - izjavila je pjevačica, koja je s tetoviranim manekenom u videu odradila erotske scene. 

- Udica je bačena i ja sam totalno zakačen. Bilo mi je super. Snimali smo dva dana, ali da je bilo još tjedan dana bilo bi mi taman. Nisam puno razmišljao. Prije snimanja bilo je nekoliko ideja, no na kraju sam došao na slijepo i nisam znao pojedinosti - priznao je Mario, ne skrivajući oduševljenje spram mlade rockerice.

- Nazvala sam ga i rekla da ćemo odraditi ljubavnu priču i da neće biti ljubljenja. Na to mi je on rekao: 'ako neće biti ljubljenja, onda ja neću u spotu glumiti' - otkrila je Žanamari, koja je u emisiji ranije slučajno rekla da bi voljela dobiti zaručnički prsten, ali u paketu s jednim jako zgodnim tipom, koji je pametan, osjećajan i plav. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Relic 23.07.2013.

    ma dajte kao i većina na estradi čeka nekog debelog novčanika a ove izjave su pro forme...

  • Palamudan 21.07.2013.

    da su želje konji do koljena bi bili u govnima

  • Ubananismo 20.07.2013.

    ja joj nudim glogov kolac ili vjesalo pa nek razmisli kaj joj je bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare