To je to što me zanima!

Žanamari pozirala bez šminke

Pjevačica je snimila video iz automobila crvenog lica nakon tretmana i pokazala pratiteljima kako izgleda. Pitala ih je za savjet, treba li ići takva u teretanu, a većina ju je podržala u toj ideji
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (40) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila svoje lice bez šminke koje se rijetko viđa među njezinim objavama. Na gotovo svim fotografijama sređena je od glave do pete, pa je ovim potezom ugodno iznenadila obožavatelje.

- Išla sam na zube, ali sam završila s tretmanom za lice. Sad sam no-make up, crvena papričica - objasnila je u videu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica ne krije da puno vremena posvećuje fizičkom izgledu, pa tako objavljuje fotke iz teretane i s tretmana za uljepšavanje. 

Pitala je svoje pratitelje u anketi što misle o tome da ode u teretanu s crvenim licem, a većina ih se složila da je 'pauza od teretane nikad' te da bi trebala otići.

- Trebam li se kompromitirati u teretani? - rekla je kroz šalu.

Na videu je objasnila da je bila na tretmanu 'derma pen' nakon kojeg lice bude crveno neko vrijeme. 

Zaglađeno lice bez bora ponosno je snimila i rukom se skrivala od sunčevih zraka.

Žanamari često objavljuje i fotografije isklesanog trbuha i tijela za koje se trudi u teretani, a obožavatelji željno iščekuju svaku novu objavu.

IMA LI RAZLIKE? PROCIJENITE SAMI Lille i Žanamari na Instagramu objavile 'popeglane' fotke, a evo kako izgledaju bez obrade

- Tvoje tijelo nam je svima cilj, izgledaš vrhunski - napisala joj je jedna od pratiteljica u komentarima.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 28.11.2021.

    Pozdravljam što se tako slikala a šta drugo reći kada je sve teže sresti djevojku/ ženu koja nema doslovno nacrtano lice?

  • Zanika 26.11.2021.

    Ahahaha kud ovaj svijet ide. Bože dragi jel se zna tako o djetetu brinuti koliko se brine o sebi i tijelu. Sramotiš žensku naciju užasno to što radiš 👎🤮

  • Stara škvadra 26.11.2021.

    Žena je zbilja prelijepa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare