To je to što me zanima!

Žanamari pozirala u grudnjaku pa uzela bič: 'Napravi OnlyFans'

Pjevačica je nedavno pratitelje 'osvojila' fotografijom u haljini s nikad većim prorezom, a sada je otišla korak dalje. Snimila se u grudnjaku te dobila hrpu komentara
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (39) godinu je započela provokativnim fotografijama. Osim što pratitelje o svojem poslu i životu obavještava na Instagramu, postala je aktivna i na TikToku. Sada je pratitelje 'očarala' provokativnim videom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjem videu koji je objavila Žanamari se najprije pojavila u grudnjaku, sivoj trenirci i crnoj dukserici. Njezine pratiteljice zanimalo je gdje je kupila grudnjak, a mnogi su joj poručili kako je 'zapalila' TikTok.

Potom je napravila preokret i u drugom kadru se pojavila s kožnim remenom, dok je u ruci držala bič. Njezino opasno izdanje svidjelo se obožavateljima.

- Ti si stvorena za OnlyFans. Ljepša si od svih drugih - pisali su joj u komentarima, a nadovezao se i njezin suprug, Mario Perčić, koji joj je poručio kako je 'loša djevojka'.

POKAZALA OBLINE Žanamari ima nikad veći prorez: 'Kad je pakao, pišem pjesme...'

Žanamari se nedavno osvrnula i na prethodnu godinu i uz provokativnu fotografiju napisala emotivan tekst.

- Iako sam veći dio 2020. provela unutar 'svojih zidova', upoznala sam i razgovarala s toliko sjajnih ljudi, duša, iz svih krajeva svijeta. Dijelili smo paranoje i demone, kao da se znamo cijeli život. Nikada se nisam osjećala voljenijom - napisala je Žanamari i dodala kako će zbog toga uskoro pisati pjesme na engleskom jeziku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • jajajgeurbroenwhvshq7161 08.01.2021.

    St***a...

  • 08.01.2021.

    Da je internet svaki put “izgorio” radi ovakvih objava, ni pepeo od njega ne bi ostao. 🙄 Dajte, bar malo mašte i inovativnosti pokažite kad već objavljujete bezvezarije.

  • Mara 1234 08.01.2021.

    Ja sta bi joj radio majko mila jebeno dobra treba ja bi joj bio novi đorđe sasio bi ju ko beba zvecku mala je zvjer dao bi joj ja svega i svacega ko sto je dobila i nasa tinica

Komentiraj...
Vidi sve komentare