To je to što me zanima!

Žanamari slala Vergari poruku oko badića, a ona je ignorirala: Ipak je sada nabavila sličan...

Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si, napisala joj je pjevačica tada
Vidi originalni članak

Atraktivna glumica Sofía Vergara (47) je prošlo ljeto uživala u Italiji sa suprugom, glumcem Joeom Manganiellom (43). Tada je tijekom izleta pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka.

- Kada si u Italiji... Nosi se Dolce i Gabbana - komentirala je Vergara.

Cijena kupaćeg kostima jedne od najpoznatijih talijanskih modnih kuća iznosi 495 eura (oko 3740 kuna) te je odmah 'zapeo' za oko pjevačici Žanamari Perčić (38).

- Dušo, je li taj badić napravljen posebno za tebe? Tražila sam takav i apsolutno nema nijednoga s tom veličinom košarica na internetu. Usput, prekrasna si - napisala je Žanamari glumici.

ŽELI ISTI LEOPARD BADIĆ Žanamari poslala Sofiji Vergari poruke, muči ju broj košarica...

Dodala je i kako je to najbolji kupaći kostim ikada, no odgovor nije dobila. Ipak, glazbenica je sada 'došla na svoje' pa se za ovo ljeto potrudila nabaviti sličan badić, čime se odmah 'pohvalila' na društvenim mrežama.

Pozirala je u kupaćem kostimu koji je jedva obuzdao njezine obline, a za fotkanje je stavila sunčane naočale.

- Ubuduće molim upozorenje prije ovakvih fotki za nas s visokim tlakom - poručio joj je zaluđeni obožavatelj na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 03.07.2020.

    Meni je najčudnije zašto joj Vergara nije odgovorila? Biće ljubomorna?

  • ivek_bj 03.07.2020.

    Kome vi dajete medijski prostor😔

  • Mthesecond 03.07.2020.

    Iskulirala je :)) Morat ce Zarmari nastaviti s tim porukama,upitima sve dok je Vergara ne primjeti,morat ce biti uporna 😃 Mozda da posalje taj isti upit njenom dragom,da pokusa prek njega dobiti odgovor 😊 Kad je vidi Manganielo,odmah ce pozuriti javiti dragoj 😄 Bejbe ostavljaj sve Zarmari te treba,Kroejsn supermodel :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare