To je to što me zanima!

Zanemaruju njenu zadnju želju i pokopat će je kraj roditelja?

NEĆE BITI SKUPA Djeca Elizabeth Taylor navodno ne žele da njihova majka počiva pokraj Michaela Jacksona. Željeli bi da joj grob bude blizu onog Marilyn Monroe
Vidi originalni članak

Obitelj Richarda Burtona želi da glumicu pokopaju na njihovu obiteljskom groblju u južnom Walesu. Elizabeth Taylor tako se, navodno, dogovorila s bivšim suprugom dok su bili zajedno. No Burtona, koji je umro prije 26 godina, pokopali su u Švicarskoj pokraj posljednje supruge Sally. Iako nisu poznati detalji, mediji pišu kako njezina obitelj želi da je pokopaju u memorijalnom parku Glendale Forest Lawn u Los Angelesu. Ondje počivaju Elizabethini roditelji, a pokraj njih je i grob Marilyn Monroe. 

Nedaleko od toga groblja pokopan je i Elizabethin najbolji prijatelj Michael Jackson - na groblju Pierce Brothers Westwood. Iako joj je posljednja želja bila da bude kraj kralja popa, njezina obitelj to navodno ne želi. Krajem tjedna organizirat će misu zadušnicu za užu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trešnja 25.03.2011.

    Zar stvarno mislite da je važno kraj koga je zakopano mrtvo tijelo ???? To više nije važno ni njoj,a kamoli onima koji ostaju !!!!

  • most wanted 25.03.2011.

    uzas!!! zato kad budete umirali recite da ako vam ne ispune zelju tu posljednju da cete ih sve prokleti pa da vidis jel je nece ispunit

  • user_49141 24.03.2011.

    Možda kraj Jacksona nema slobodnog mjesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare