To je to što me zanima!

Zanosna snaha Lepe Brene za nastup obukla 'opasnu' haljinu u kojoj se jedva mogla kretati

Aleksandra je za koncert odjenula svjetlucavu haljinu tigrastog uzorka s dubokim dekolteom i s prorezom za nogu koji je sezao skoro do dekoltea
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Aleksandra Prijović (25) imala je koncert u Beogradu, u restoranu Nacionalna klasa. Zanosna Aleksandra inače je supruga Filipa Živojinovića (37), posinka Lepe Brene (61).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRVO ODGODILI ZBOG KORONE Brenin posinak krstio je sina: 'Plakala sam, jako je emotivno'

Aleksandra je za koncert odjenula svjetlucavu haljinu tigrastog uzorka s dubokim dekolteom i s prorezom za nogu koji je sezao skoro do dekoltea. Gornji dio proreza je imao cik-cak vezice ispod kojih je bilo očito da pjevačica ne nosi donje rublje i da mora biti veoma oprezna u svojim kretnjama kako haljina ne bi otkrila previše.

Pjevačica je nedavno proživjela pravu dramu kada je 'procurila' njezinu novu pjesmu kojom je htjela najaviti novi album, piše Kurir. Pjesma se počela širiti društvenim mrežama i raznim platformama za dijeljenje audio materijala i više nije bilo moguće to spriječiti.

- Žao mi je što nismo imali priliku predstaviti vam ovu pjesmu i cijeli projekt na način na koji smo zamislili. Ipak, želim se od srca zahvaliti svima koji su slali predivne komentare vezane za pjesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači! - poručila je Aleksandra tada na svojim društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 21.07.2022.

    Jel u Srbiji uopce tko obucen??

  • 21.07.2022.

    Nekako se s godinama ona dosta mijenja😊

  • Dea007 21.07.2022.

    nije to brenina snaha... s obzirom da filip ima mamu, a brena mu je pomajka

Komentiraj...
Vidi sve komentare