To je to što me zanima!

Zapjevao pjesmu s dvije riječi u 'Supertalentu', ali ta fora nije njegova: 'To smo već vidjeli...'

Foru s pjesmom 'Tequila', koja ima samo dvije riječi, već je iskoristio Andy Rowell u američkoj verziji 'Supertalenta'. Andyjev 'talent' je puno bolje prošao te je u studiju dobio ovacije
Vidi originalni članak

Meni ovo nije smiješno, rekla je Martina Tomčić kada je Dorian Jusup pokazao svoj nastup u 'Supertalentu'. Mladić je otpjevao pjesmu 'Tequila', a najvećim fanovima talent showova ovaj je nastup bio poprilično poznat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foru s pjesmom 'Tequila', koja ima samo dvije riječi, već je iskoristio Andy Rowell u američkoj verziji 'Supertalenta'. Andyjev 'talent' je puno bolje prošao te je u studiju dobio ovacije.

Publika je tijekom njegove izvedbe bila na nogama te je svaki put s njim izgovarala 'Tequila'.

- Ovo je toliko glupo da mi se sviđa - rekao mu je Simon.

NIJE PROŠAO DALJE Dorian Jusup u 'Supertalentu' naljutio Martinu: 'Ovo je krađa mog vremena, uvreda za druge'

Prošao je čak i u daljnji krug natjecanja jer je od žirija dobio četiri 'da'.

Za Doriana sada fanovi showa pišu kako nije bio originalan, a svojim je nastupom razbjesnio i Martinu koja mu je dala X.

- Prvo je užasno jesti i žvakati na pozornici, to je nešto što se zove kućni odgoj. Na pozornici na koju pokušavaju doći ljudi koji doista trude prikazati svoj supertalent meni je ovo uvreda za njih, meni je ovo osobno krađa mog vremena, i iz tog razloga X - rekla je Martina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.11.2023.

    To je ovaj s moje profilne davno na "Eurosongu " isfurao s pjesmom "Žetem"

  • Zlatna Vuga 20.11.2023.

    Na kraju je rekao da nije shvaćen. Pa da nam onda objasni u čemu je fora i poanta. Ovako je stvarno kako je Martina rekla.

  • QR 20.11.2023.

    Mi smo slabi sa humorom od uvijek. Naše i filmovi i serije su više patnja nego komedija. Pokušaj komedije. Možda je i neki film uspio ili serija ali zahvaljujući eventualno glumcima iz bivšeg regijona. Mi smo sve nešto kulturni, bez psovanja ovog onog, pa snimaš film nije stvarnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare