To je to što me zanima!

Zaprosio svoju djevojku na koncertu Olivera u Opatiji

Tijekom nastupa Olivera Dragojevića na Ljetnoj pozornici u Opatiji, Dalibor je zaprosio curu Tanju koja je odmah pristala udati se za svog dečka
Vidi originalni članak

Oliver Dragojević (62) još jednom je svojim baladama oduševio mnogobrojne obožavatelje u nedjelju navečer na koncertu u krcatoj Ljetnoj pozornici u Opatiji.
- U ovo vrime interneta, SMS-ova, Facebookova, farmi i ostalog, kada je sve otišlo k vragu, želim vam vratiti malo romantike i mira te vas uspavati kao apaurin - poručio je okupljenima u Opatiji u kojoj je prvi put nastupio prije 35 godina. U Gibonnijevom stilu i Oliver je ovaj put na posebnu zamolbu na pozornicu pozvao Dalibora i Tanju iz Dobreća. Dalibor je tada zaprosio Tanju te su sa maestrom zajedno otplesali i otpjevali 'Moj lipi anđele'. Među mnogobrojnim posjetiteljima pojavili su se Elvis Stanić sa ženom, Dražen Turina koji je ispred ulaza darovao nekoliko besplatnih ulaznica te lijepa Maja Šuput koja se zabavljala i plesala sa svojim dečkom i društvom. Kako je trenutno bazirana u Opatiji gdje između svakodnevnih gaža provodi većinu ljeta kaže kako se na kratki godišnji sprema krajem ljeta negdje u inozemstvo. Šarmantni Marko Tolja s Oliverom je
nastupio u jednoj pjesmi kao poseban gost. Cijelu koncert pratio je orkestar riječkog HNK Ivana pl. Zajca. Nakon dva i pol sata nekoliko tisuća gostiju za kraj je oduševio vatrometom uz pjesmu 'Magdalena'.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • SunTzu 28.06.2010.

    a tko ovog Tolju gura???? To kak pjeva mogu i ja...doslovno....

  • black_girl 28.06.2010.

    meni je to odvratno,to bi trebao biti privatni čin,a ne tako pred nepoznati ljudima,to je meni ćisto pres.e...ra..vanje,..

  • tottul 28.06.2010.

    Ne znam što mi je ljigavije, te javne prosidbe ili Marko Tolja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare