To je to što me zanima!

Zapuštena Jessica dobit će 24 milijuna kn ako smršavi 23 kile

TEŽAK UGOVOR Ako do kraja godine smršavi 23 kilograma, Jessica Simpson dobit će 24 milijuna kuna od tvrtke za pomoć u mršavljenju Weight Watchers
Vidi originalni članak

Holivudska pjevačica s teškom je mukom izašla iz automobila nakon treninga. Ugojene ruke, noge, trbuh i stražnjica jednostavno je nisu slušali. Jessica Simpson (31) u trudnoći je težila čak 95 kilograma, a sedam tjedana nakon porođaja ne izgleda puno mršavije iako tvrdi da je na strogoj dijeti.

Prijatelji kažu da joj teško padaju odlasci u teretanu. Ne želi se razdvajati od kćeri, pa često plače kad dođe vrijeme za vježbanje s privatnim trenerom u Hollywoodu.

Kako bi se motivirala, Jessica je potpisala ugovor s tvrtkom za pomoć u mršavljenju Weight Watchers. Platit će joj 24 milijuna kuna ako do kraja godine smršavi 23 kilograma. Prehrana joj se temelji na proteinima i domaćim sokovima. Jessica se i prije znala udebljati, ali ne ovako.

Zbog težine od 80 kilograma na 1,60 metara, liječnici su je upozorili da joj debljina prijeti zdravlju.

- Istodobno se trudi biti dobra majka. Sve je to jako stresno za nju - kažu bliski izvori.

Jessici je kći Maxwell Drew prvo dijete. Otac je igrač američkog nogometa Eric Johnson, s kojim se zaručila prije godinu i pol.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ZMIJA1 24.06.2012.

    uprasila se, guda jedna

  • annadukic 24.06.2012.

    Tolko se uprasit tokom trudnoce nije dobro ni za majku a kamoli za dijete...

  • Rumpelstiltskin_1 24.06.2012.

    svinjica prasičasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare