To je to što me zanima!

Zaputili se u Njemačku: Sandra i Tin zaljubljeni i nakon showa

Zgodni par iz showa 'Ljubav je na selu' ostao je zajedno i nakon snimanja emisije pa su tako sad u vezi već nekoliko mjeseci. Tin radi u Njemačkoj, stoga se Sandra k njemu preselila
Vidi originalni članak

Lijepo nam je i sretni smo. Uživamo zajedno u Njemačkoj i veselimo se vremenu koje je pred nama. Ostat ću kod njega do iduće godine, otkrila je Sandra te dodala da nije promašila s izborom.

- Tin je savršen dečko, ima čvrst i dobar karakter i ono meni bitno – manire - otkrila je.

Iznenadio ju je nakon što je završilo snimanje odvevši je na more, gdje joj je poklonio njezin najdraži cvijet, orhideju, pustio pjesmu Olivera Dragojevića 'Ako me voliš' i pitao hoće li i dalje ostati zajedno kada su se svjetla kamera ugasila, na što je ona pristala. 

Iako su fanovi emisije 'Ljubav je na selu' komentirali da se Sandra i Tin znaju od prije početka snimanja, Sandra za njih ima odgovor.

- Tina sam upoznala kad je došao kod mene na farmu, prije toga mi je napisao pismo, ali do tada se nismo nikada vidjeli. Bila je to zbilja ljubav na prvi pogled - kazala je s osmijehom Sandra.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 107

  • vinja 05.12.2016.

    "Ljubav na selu" završila u Njemačkoj. I to je jedina "ljubav" koja ima šanse potrajati. Sve ostale "ljubavi" pune su spletaka i ne baš časnih postupaka, zato puno sreće Sandri i Timu.

  • zeljkic 02.12.2016.

    pašu si, simpa par pa što bude....

  • kung fu panda 02.12.2016.

    sad bi mogao rtl snimiti novu emisiju Ljubav je na baušteli

Komentiraj...
Vidi sve komentare