To je to što me zanima!

Žarko Potočnjak je 15 godina mlađu Višnju odveo u Egipat

ZAVODI I U MIROVINI Iako se poznaju 20-ak godina između glumca i Višnje Pešić ljubav je tek nedavno planula. Ovih dana su se vratili s prvog romantičnog putovanja
Vidi originalni članak

S činovnicom zagrebačkog Općinskog suda zna se već 20-ak godina. Tek nedavno je među njima planula ljubav. Žive zajedno, ali o braku još ne razmišljaju.

- Oboje smo odrasli ljudi i puno nam je važnije međusobno razumijevanje nego prstenje - rekao nam je glumac.

Žarko Potočnjak (66) i njegova 15 godina mlađa životna partnerica Višnja Pešić ovih dana su se vratili s prvog romantičnog putovanja. Bili su u Africi.

- U Egiptu sam proveo svoje prve umirovljeničke dane. Bilo je prelijepo - opisuje Žarko.

Glumac koji je nekoć studirao brodogradnju na odmoru si je kupio model starog egipatskog broda kakvim su u vrijeme faraona plovili Nilom. 
Iako je 1. rujna otišao u mirovinu, Žarko i dalje namjerava glumiti. Šarmantnoga glumca naročito veseli predstava 'Fortinbras se napio' u kojoj glumi sa studenticama Akademije dramske umjetnosti.

Miju ostavio zbog fatalne Višnje?

Žarko je lani u srpnju prekinuo vezu s 20-ak godina mlađom menadžericom Mijom nakon godinu dana veze. Nije komentirao je li im presudila Višnja. Prije veze s menadžericom bio je 18 godina u braku s glumicom Asjom Jovanović (57). Poslije razvoda ostali su dobri prijatelji, a imaju i kćer Mirnu (28).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • no angel 20.09.2012.

    Simpa je on, jednostavan i normalan. Odličan glumac, a nikad se nije pres...vao. Ma genijalac! Nek mu je sretno.

  • ŽeljkoMerdanović 20.09.2012.

    samo drmaj,stari panj dugo tinja

  • tajnamoja 20.09.2012.

    Životna partnerica, kao da su cijeli život zajedno a nevjenčani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare