To je to što me zanima!

Zaručila se udovica frontmena Linkin Parka: Nije joj prerano...

Talinda je u objavi na Instagramu otkrila kako su njena 'braća' iz Linkin Parka prihvatila njenog novog zaručnika, no poslala je i poruku za druge ljude koji su izgubili voljenu osobu poput nje
Vidi originalni članak

Talinda Bentley (42), udovica Chestera Benningtona, bivšeg frontmena rock sastava Linkin Park, objavila je zaruke sa svojim dečkom Michaelom.

Prošle su dvije godine otkako je pjevač tragično preminuo, a Talinda je u objavi na Instagramu otkrila kako su njena 'braća' iz Linkin Parka prihvatila njenog novog zaručnika, no poslala je i poruku za druge ljude koji su izgubili voljenu osobu poput nje. 

 

- Ovdje sam da vam kažem kako je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I daje ću poštovati Chestera i nastaviti sa svojom životnom misijom. Svi koji ste izgubili nekoga možete ponovno biti sretni. Svi u srcu možete napraviti mjesta za tugu radost, sreću i ljubav - napisala je Talinda na svom Instagram profilu. 

Čini se kako obožavatelji benda Linkin park ipak ovu vijest nisu primili s oduševljenjem. Zamjerili su joj što je toliko brzo nakon smrti pjevača pronašla novog muškarca.

- 'Mi još volimo Chestera i još nam nedostaje', 'Ja još uvijek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela izlaziti šest mjeseci nakon njegove smrti i zaručila se dvije godine nakon toga', 'Ne želim biti zloban, Chesteru je sigurno drago zbog tebe, ali ovo je još prerano' - neki su od komentara koje su joj napisali.

Chester je iza sebe, osim pjesama, ostavio i troje djece koje je dobio s Talindom, Tylera (13), Lilu (8) i Lily (8). Prije Talinde bio je u braku sa Samanthom Marie Olit (48) s kojom je također imao troje djece, Jaimea (22), Isaiaha (21) i Dravena (17).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 08.09.2019.

    Pa lik se ubio nije se dogodila nesreca tako da nema ona sta nekom odgovarati

  • opera 08.09.2019.

    Definitivno prerano, mogla je ostati u vezi par godina, pa se onda udati. Pa nije joj mačka uginula nego muž i to iznenada.

  • 07.09.2019.

    akoje tako odlučila ....a opet zivot ide dalje ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare