To je to što me zanima!

Zaručnički prsten koji je dao starleti Kim prodaje na aukciji

Košarkaš je stavio na aukciju prsten kojim je zaprosio bivšu suprugu Kim Kardashian. Platio ga je 11 milijuna kuna, a dio novca dat će u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Kris Humphries (28), bivši suprug Kim Kardashian (32), želi se riješiti prstena s kojim ju je zaprosio. Stavio ga je na aukciju, a očekuje se da će biti prodan za više od dva milijuna kuna. Kris ga je kupio za 11 milijuna. Dio novca od prodaje dat će u dobrotvorne svrhe.

Njegovi prijatelji kažu da ne želi imati ništa od svoje bivše s kojom je bio 72 dana u braku.

Starleta i košarkaš službeno su se rastali tek u lipnju ove godine i to 536 dana nakon što su se razišli. Par se vjenčao u kolovozu 2011. godine, no ubrzo je uslijedila bitka u kojoj je Kris tražio poništenje braka na temelju prevare. 

- Smatram da se cijeli život uči. Trenutačno sam se fokusirao na sebe i jako dobro se zabavljam. Trenutačno nemam djevojku. Ljubavni život ne može se forsirati. Sad sam skroz u košarci i treninzima - izjavio je u lipnju Kris.

Za razliku od njega, njegova bivša supruga u vezi je s reperom Kanyjeom Westom kojem je sredinom lipnja rodila kćer North West.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ruskinja777 13.09.2013.

    bolje da ga proda, nije mu donio sreću... i još k tome novac u humanitarne svrhe, pametamn potez

  • kung fu panda 13.09.2013.

    škrt je on sumnjam da ga je toliko platio to samo hoće malo podići cijenu ako ide na aukciju to je početna cijena može ga prodati i za 20 milja

  • trixie93 12.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare