To je to što me zanima!

Zaručnik GaGu u krevetu uči glumu: 'Jako je talentirana'

Lady GaGa dobila je ulogu u petoj sezoni serije 'Američka horor priča', a neke od scena vježba sa zaručnikom, glumcem Taylorom Kinneyjem i to u krevetu
Vidi originalni članak

Nevjerojatno je talentirana. Scenarij je naučila za čas i potpuno se uživjela u ulogu. Znali smo prije spavanja u krevetu odraditi nekoliko scena iz serije, rekao je glumac Taylor Kinney (34).

Njegova zaručnica Lady GaGa (29) dobila je ulogu u petoj sezoni hit serije 'Američka horor priča', koje počinje 7. listopada. Par se na premijeri nije odvajao, a Taylor ju je cijelu večer obasipao komplimentima.

- Ona je rođena zvijezda. Ponosan sam na nju - rekao je glumac. 

Par je u vezi četiri godine, a zaručio se prije osam mjeseci. GaGa u seriji glumi Elizabeth, bogatu i krvoločnu vlasnicu hotela. Iako se isprva mislilo da će glumiti vampiricu, njen lik je zapravo temeljen na ozloglašenoj mađarskoj grofici Elizabete Báthory, koja je mučila i ubila više od 50 mladih djevojaka. Vjerovala je da će je njihova krv pomladiti. 

Pjevačicu GaGu nahvalila je i oskarovka Kathy Bates (67).

- U prvom danu snimanja je ‘razbila’. Nadam se da ćemo opet surađivati. Divna je i zastrašujuća - rekla je Bates. U novoj sezoni nagrađivane serije pojavit će se i manekenka Naomi Campbell (45), kao i Mädchen Amick (45), najpoznatija po ulozi u kultnom “Twin Peaksu”. Ondje je igrala nesretno udanu konobaricu Shelly Johnson.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Marina1204 05.10.2015.

    Ovaj momak mi je trn u oku još iz Vampirskih dnevnika hihi

  • napoleonov sin 05.10.2015.

    u krevetu je uči glumu?ona njega nešto drugo uči u krevetu

  • Almighty 05.10.2015.

    Pa ako cijelo selo kaže da je dobra u krevetu tko sam ja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare