To je to što me zanima!

Zastaje dah od ljepote: Ariel i prijateljica uživaju u pogledu

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' odmara na Bora Bori s društvom te često na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima zapravo više pokazuje sebe nego u kakvim ljepotama uživaju
Vidi originalni članak

Ariel Winter tijekom zimskih praznika pobjegla je u toplije krajeve kako bi 'napunila baterije' za nove izazove u karijeri. Otputovala je na Bora Boru s prijateljima i na društvenim mrežama često objavljuje 'fotke' s odmora.

Ipak, na fotografijama nema toliko prirode i ljepota u kojima uživaju nego je glavna tema njezina stražnjica, kojom je 18-godišnjakinja, čini se, jednako fascinirana kao i njezini pratitelji na Instagramu.

Njezina posljednja objava, na kojoj vidimo nju i njezinu prijateljicu kako preko pučine gledaju u daljinu, dok su u prvom planu njihove guze u minijaturnim badićima, skupila je u nekoliko sati skoro 100 tisuća lajkova i preko tisuću komentara.

Uz takvo oduševljenje pratitelja, ne izgleda kao da će se Ariel uskoro prestati hvaliti svojim oblinama, a čisto sumnjamo da postoje oni koji će joj to i zamjeriti.

Idi na 24sata

Komentari 660

  • Mercedes s klasa 10.01.2017.

    Pokazale su da brinu o svojoj guzici i tocka

  • Judita👥 08.01.2017.

    eh ovakvu guzu ima svaka u toj pozi heh

  • hellokitty28 08.01.2017.

    Da žensko takva gadna i ogromna stopala ima...hmm ako je uopće ženska osoba u pitanju...:/

Komentiraj...
Vidi sve komentare