To je to što me zanima!

'Zašto bi Severina bila bijesna? Alimentacija još nije određena'

ČEMU JAVLJANJE MEDIJIMA? Severinin menadžer, Tomislav Petrović, zapitao se zašto Milan Popović vrši medijski pritisak na Severinu jer to nije u interesu djeteta
Vidi originalni članak

Nakon što su se u srpskim medijima pojavili navodi da je Severina (41) bijesna jer je sud odredio da će odsad dobivati 1000 eura alimentacije, umjesto 10.000, koliko joj je dosad Milan Popović (46) davao, reagirao je i menadžer pjevačice, Tomislav Petrović. Njegovu izjavu donosimo u cijelosti:

"Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim advokatima, kako je to napisala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio jedan srpski medij. 

Isto tako, određivanje alimentacije još uopće nije došlo na red pa bi demantirao i te laži.

Nije istina niti da Severina želi postići izvansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu djeteta.

I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin ovjereni potpis i pristanak za izdavanje Srpske putovnice Aleksandru,  pa je samim time ta putovnica izrađena nelegalno i u lošoj namjeri.  

Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i njegove glasnogovornice Tatjane Vojtehovski, jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu djeteta.

Ovim putem apeliram na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka. 

Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka."

Policija potvrdila: Aleksandru je putovnica izdana legalno

Idi na 24sata

Komentari 128

  • mjato 04.11.2013.

    i dalje ne razumim zašto bi severina dobivala alimentaciju? dite da ali ona?????

  • IvoSamo 03.11.2013.

    ja se vec zabrinuo da nema nikakvi novosti kod nje, kad evo nje. severina koliko placas redajciji u 24sata da te reklamiraj??????????????????????????

  • ParlevuFranse 03.11.2013.

    Sevka je dala da joj napravi dijete kako bi cijeli zivot na osnovu tog djeteta muzla od Milana lovu. Sad je ljuta jer joj je smanjio alimentaciju sa 10 000 eura mjesecno na 1000 eura mjesecno. Cijele obitelji zive od 1000 eura mjesecno ali njoj to za jedno dijete nije dosta. Sram je moze biti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare