To je to što me zanima!

Zavirite u bivši Meghanin dom: Prodaje se za 12 milijuna kuna

Spomenutu nekretninu Vojvotkinja od Sussexa je napustila nakon razvoda od holivudskog producenta, nakon kojega je uslijedio angažman u seriji 'Suits' zbog koje se preselila u kanadski Toronto
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) živjela je luksuznoj kući u Los Angelesu dok je bila glumica i blogerica, a sada se nekretnina u kojoj je bila prodaje. 

Tamo je Markle živjela s bivšim mužem, redateljem Trevorom Engelsonom od 2011. do 2013. godine. Kuća se prodaje po cijeni od 11.8 milijuna kuna.

HUMANITARNA KAMPANJA Harry i Meghan otpratili sve s Instagrama i traže vaš savjet

Spomenuta nekretnina nalazi se u gradskoj četvrti Hancock Park, a kuća ima 210 četvornih metara. Donji dio kuće ima kamin, kao i  bijele letvice i visoki strop. 

Kuhinja je opremljena aparatima od nehrđajućeg čelika, a ima i mramorni pult. Cijeli prostor dnevnog boravka povezan je s kuhinjom. Prevladava bijela boja i drveni podovi. Sve spavaće sobe nalaze se na katu, a imaju puno prozora dok dvije od četiri imaju i vlastitu kupaonicu.

Ispred kuće nalazi se i mali dio za sjedenje i uživanje s kojeg se proteže pogled na vrt i još jedna sjedeća garnitura koja se nalazi na suncu. 

VOJVOTKINJA DOBRA SRCA Meghan priprema liniju odjeće: Prihod ide u dobrotvorne svrhe

Spomenutu nekretninu Meghan je napustila nakon razvoda od holivudskog producenta, nakon kojega je uslijedio angažman u seriji 'Suits' zbog koje se preselila u kanadski Toronto.

Meghan trenutačno sa suprugom princem Harryjem (34) i sinom Archiejem živi u Frogmore Cottegu, a renovacija njezinog britanskog doma iznosila 23.4 milijuna kuna, što je dvostruko više od prodajne cijene njezinog nekadašnjeg američkog doma.

Naime, vjeruje se kako sa suprugom namjerava kupiti kuću u okolici L.A.-a kako bi bila bliže svojoj majci Doriji, ali i kako bi se odmaknula od britanske javnost i medija koji joj stvaraju sve više pritiska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • brbljava mala 07.08.2019.

    Ništa posebno,za američke okvire ova kuća je čak i mala sa 210 kvadrata

  • 06.08.2019.

    nije loše

Komentiraj...
Vidi sve komentare