To je to što me zanima!

Zavodio je obožavateljice pa partijao u splitskom 'diskaču'

Dečki su fanove tijekom nastupa pozivali da zaplešu i dođu na binu, a u jednom trenutku spustili su se i među publiku. Hauser je stavio 'rogove' i krenuo u napad na obožavateljice
Vidi originalni članak

Dvojac 2Cellos sinoć je svirao u prepunoj Spaladium Areni. Luka Šulić (30) je na početku koncerta pozdravio Splićane i svog kolegu Stjepana Hausera (31) koji je prošle godine prekinuo vječne zaruke s Jelenom Rozgom (40) nazvao nesuđenim splitskim zetom.

Dečki su fanove tijekom nastupa pozivali da zaplešu i dođu na binu, a u jednom trenutku spustili su se i među publiku. Hauser je stavio 'rogove' i krenuo u napad na obožavateljice.

Namjerio se na plavušu u prvom redu te zasvirao za nju.

U Spaladium Areni među obožavateljima sjedio je i Marko Perković Thompson (51) sa suprugom Sandrom, a u nastupu 2Cellosa uživao je i Joško Čagalj Jole (46).

Nakon koncerta Stjepan se odlučio opustiti te je otišao u noćni provod. U splitskom klubu, u kojem inače puštaju hitove Maje Šuput i Jelene Rozge, veselo je pozirao s plesačicama, a rado se fotografirao i s obožavateljicama.

2Cellosi su u Splitu nastupali u sklopu turneje Score, a nedavno su svirali u Ženevi na predstavljanju Rimčevog hiperautomobila.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Bogs_1 18.03.2018.

    Meni su oni odlični, a Hauser ima odličan smisao za humor. Međutim, ta veza s Rozgom, a sad prenemaganje s Lolom, mi djeluje napaćeno. Tipa, shevio bi bilo što, samo da je medijski eksponirano. To mi djeluje kao nekakav gro kompleks.

  • Demetra 18.03.2018.

    Dbro, jel na kraju išao u diskač ili na cajke?

  • 17.03.2018.

    MPT definitivno zalutao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare