To je to što me zanima!

Zavodnik Alojz: Poljubio sam se prvi put nakon šest godina

Nakon što su se prošli tjedan upoznali sa svojim kandidatima došlo je vrijeme da gledatelji večeras u 21.05 sati na RTL-u saznaju kako su se kandidati snašli u intimnim razgovorima
Vidi originalni članak

Zagorski 'Putin dobrog srca', Alojz, priznat će da se nakon više od šest godina ponovno poljubio, a  dok će on osvajati srca djevojaka, drugi farmer, Dino Blažina, bit će trn u oku djevojkama te neće biti pošteđen njihovih kritika, ali i zapovijedi i prijetnji.

No za razliku od Dina, Stanko će svoje dame dobro nasmijati, kao i one njega, a večeras kandidatima neće biti spavanja. Bit će tu smijeha, ali i suza, a potpuni preokret doživjet će farmerica Sandra prema kojoj dečki nisu bili iskreni pa će tako i neke tajne izaći na vidjelo i promijeniti Sandrino mišljenje.

'Povratnica' Nevenka iznenadit će Dražena, ali i još jednog farmera, a tko će se zaputiti na imanja, a tko je izgubio šansu za pravu ljubav, gledatelji će saznati večeras u 21.05 sati, na RTL-u. Isječke iz večerašnje epizode pogledajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 32

  • kung fu panda 10.10.2016.

    ovce se ne računaju?

  • Mél.C.B.🌼 10.10.2016.

    aaaaaaa puno si propustija, nemoj ubuduce! :)

  • Unca Fibre 10.10.2016.

    Nitko nije toliko lijep da bi se svima svidio a ni toliko ruzan da se nebi nikom svidio!!!Ruzniji ste vi koji se izrugujete drugima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare