To je to što me zanima!

Zavodnik Stavros: Jako rano sam počeo izlaziti s curama

Iako sam više ne tulumari kao nekad, Stvaros dobro zna što se jede nakon neprospavane noći. Svojim prijateljima i kolegama pripremio je posebnu deliciju
Vidi originalni članak

Nisam vičan ovoj kuhinji, bliže mi je spremanje ribljih specijaliteta. No izmutio sam, baš kao Nadalina, sto jaja – kaže Jasmin Stavros (61).

Pjevač je s Tomislavom Španićem (23) iz Baraba u izletištu Šumski dvor spremao jaja 'Kraljevi zabave'. U njih su umiješali špek, mast, češnjovke i luk. Tvrde da je to odlično jelo nakon dobrih tuluma jer diže iz mrtvih. Stavros već dugo ne tulumari pa tako spremljena jaja ne jede, ali mladi Barabe jedu ih jako često. 

Damir Popović (41) iz Gazdi spremao je kotlovinu. Napravio je tako ukusno da su ga zvali ponovo. Sve su to glazbenici ponudili na predstavljanju Jaskanskih vinskih svečanosti koje će biti od 8. do 11. rujna. 

Prije toga Stavros je snimao spot za pjesmu 'Vino nek se toči' koja premijerno izlazi početkom listopada. U njoj pjeva da se ljubav lako gubi.

- Bilo je perioda kad sam i ja lako gubio ljubav. Rano sam počeo ljubiti, sa samo 15 godina pa mi je svaki frajer s autom i nešto novca preoteo djevojku - kaže Stavros.   

Idi na 24sata

Komentari 20

  • _Varešak_ 03.09.2016.

    Staviti njegovu sliku na žestice, i garantirano opada potrošnja istih.

  • milanovic13 02.09.2016.

    Vaso i dalje hoce sakrit godine jadan ha ha

  • katarina j. 02.09.2016.

    Koji lik .. baš mi ko neka karikatura. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare