To je to što me zanima!

Zavodnika Filipa Juričića kći tinejdžerica dovodi do ludila

NOVA SAPUNICA Od jeseni na RTL-u kreće serija ‘Prava žena’, u kojoj glavnu negativku igra Marijana Mikulić, koja svima mrsi račune. Filip Juričić u seriji će rješavati ljubavne probleme
Vidi originalni članak

Tek što su se okupili i počeli snimati novu TV seriju 'Prava žena', glumci su se morali razbježati glavom bez obzira. U bijeg ih je natjerao jedan od junaka serije, argentinska doga Optimus. Uz njega je na setu cijelo vrijeme bio i Vedran Vukomanović, instruktor za obuku pasa.

- Optimus je smiješan i svaka scena s njim je na rubu suza. Taj dan uspio je očistiti cijeli set jer je pustio ‘plinove’ onako kako to psi znaju, pa smo svi imali neplaniranu pauzu dok se studio nije provjetrio. Bez obzira na te ‘eskapade’, svi na setu ga vole jer je velika maza - kaže Vukomanović.

U 'Pravoj ženi' Filip Juričić (35) igra velikog zavodnika i oca tinejdžerice, koji je u potrazi za onom pravom, a ljubavne probleme imat će i njegova kći, koju glumi mlada srpska glumica Kristina Jovanović (22). Glavnu negativku igra Marijana Mikulić (35), koja je uživala na setu jer glumi s prijateljicama.

- Tu su mi Ana Vilenica i Nela Kocsis, s kojima se i privatno družim, a doga mi je super jer je zaigrana i neposlušna. Budući da i doma imam dva neposlušna sina i neposlušnog psa, osjećam se kao kod kuće - kaže Mikulić. 

U ostalim ulogama igraju Nataša Janjić (34), Petar Ćiritović (37) i Ornela Vištica (26). Ona je na setu imala i najviše problema jer se užasava pasa, pa se držala podalje od simpatičnog Optimusa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • magdallenaa 20.07.2016.

    upalim danas tv i vidim "u registraturi" , pogledala vec puno puta al svejedno me zadrzalo da gledam...vrhunska gluma, super scenarij...a ovo danas...zali boze novaca utucenih u te gluposti

  • komentator__Luka 20.07.2016.

    u vražju mater opet dinko!!

  • RaMona 20.07.2016.

    koj naslov mamma mia,još će čovik ispast pedofil

Komentiraj...
Vidi sve komentare