To je to što me zanima!

Završila tromjesečna agonija: Sahranjen je George Michael

Na privatnoj ceremoniji na groblju Highgate u sjevernom Londonu bili su samo njegovi prijatelji i obitelj. Iako je Fadi početkom mjeseca izjavio kako ga nitko nije pozvao na pokop, ipak se tamo pojavio
Vidi originalni članak

Tri mjeseca nakon smrti pokopan je George Michael. Pjevač je preminuo na Božić. a njegovo beživotno tijelo pronašao je partner Fadi Fawaz (43). Početkom ožujka mrtvozornik je otkrio da je George umro prirodnom smrću uzrokovanom kardiomiopatijom, miokarditisom i masnom jetrom.

Na privatnoj ceremoniji na groblju Highgate u sjevernom Londonu bili su samo njegovi prijatelji i obitelj koja je nakon sprovoda izdala priopćenje:

- Potvrđujemo da je pokop pjevača Georgea Michaela održan danas. Obitelj i bliski prijatelji okupili su se na maloj privatnoj ceremoniji kako bi se oprostili od voljenog sina, brata i prijatelja. Obitelj Georgea Michaela željela bi zahvaliti obožavateljima diljem svijeta na mnogobrojnim porukama ljubavi i potpora. Molimo vas za razumijevanje da se naša privatnost poštuje, daleko od medija i javnosti.

Iako je Fadi Fawaz početkom mjeseca izjavio kako ga nitko nije pozvao na pokop, ipak se pojavio na posljednjem ispraćaju.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kamen1983 29.03.2017.

    Odlicn igrac legenda mancestera

  • kiva1234 29.03.2017.

    Dobro, dragi moji novinari iz 24h ovo vec 4. put pisete da je pokopan..Ehhh sad ili smo mi ludi ili ima 4 georgea...

  • bree77 29.03.2017.

    Dragi George,pocivao u miru,napokon.....tvoja smrt mi je bila najsokantnija vijest u 2016. godini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare