To je to što me zanima!

Završio Supertalent, a neki su se gledatelji pobunili: 'Nije fer'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, rekao je otac Denisa Barte, pobjednika Supertalenta
Vidi originalni članak

Denis Barta (20) ovogodišnji je pobjednik Supertalenta. Iza njega su bili plesni klub Dance Queen i Siniša Matijević, a među prvih pet plasirali su se i Đulijano Jašarević i Vanesa Jakac

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manje uspješno prošli su Marin Čačija, Filip Rudan, Adna Šestić, Elena Brnić, Diego Siqueira i Iva Augustinović. Posljednje mjesto pripalo je Andreju Škedelu

RAZLIKA OD 15 GLASOVA Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Za finalnu točku Denis je pripremio pjesmu Kemala Montena 'Vratio sam se živote' iza koje stoji posebna poruka. 

- Pjesma govori o bolesnim ljudima koji žele ozdraviti, a Denis će ju upravo posvetiti njima prije same izvedbe - otkrio je Denisov otac Nebojša.

- U slučaju da Denis osvoji nagradu, odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe - rekao je tata Nebojša prije finalnog nastupa.

VIDEO: Dok su čekali početak showa, kandidati su se zabavljali u backstageu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon Denisove pobjede, na Facebook profil Supertalenta počeli su pristizati komentari. Čini se kako su mišljenja publike podijeljena. Dok su neki oduševljeni Bartinom pobjedom, drugi kažu da je bilo talentiranijih izvođača koji su zaslužili pobjedu više od njega..

- Drago mi je radi Denisa, ali po meni on nije supertalent. Siniša je trebao pobijediti. Nije u redu nit malo - napisala je gledateljica Zorana. S njom se nije složila druga gledateljica Martina koja tvrdi da je Denis najveći talent u showu.

Mnogo gledatelja je bilo na strani mladog umjetnika Siniše kojemu je za dlaku izmakla pobjeda. On je u finalu žiri i publiku oduševio crtežom Luke Modrića i samo mu je 15 glasova nedostajalo da postane pobjednik Supertalenta.

Ova tri horoskopska znaka će imati najgori tjedan: Bolje je ne biti blizu njih ovih dana

Idi na 24sata

Komentari 241

  • 18.12.2018.

    Denis je trebao učestvovati u nekom talentu gdje sudjeluju invalidi poput njega.Sada su ostali bez nagrade oni koji su zaista talentirani.Momak je učestvovao,prošao i to mu je trebao biti vjetar u leđa za budućnost.On nije talentiran.Nema veze sa talentom.Glasovali su za njega svi invalidi iz Bosne i Hrvatske nakon izjave da će novac dobiti invalidi ..žao mi je mladih koji imaju talent a ostali su bez nagrade

  • DanBanković_1 18.12.2018.

    Svaka čast Botj i roditeljima, ali traži se super talent a ne medicinsko čudo,zar ne? Daleko od toga da će novci ići u prave ruke, samo zaista nije fer naspram klinaca koji su zaista super talenti. Sramota za režiju i sigurno je ovo dokaz da je sve uštimano i naštimano. Zadnja sezona koju sam gledao jer ste "prevara" .

  • robana 17.12.2018.

    Ma mene samo zanima jel ovo bio hrvatski ili BiH super talent?

Komentiraj...
Vidi sve komentare