To je to što me zanima!

Nisu baš dobri dečki: Članovi One Directiona pušili su 'travu'

Na snimci, koju je objavio Daily Mail, jedan od članova tima samo mu je dodao upaljač, dok je Zayn ležerno puhnuo dim u kameru. Video je snimljen u travnju
Vidi originalni članak

Članovi najbogatijeg britanskog boy benda u povijesti našli su se u najvećem skandalu otkako je bend osnovan 2010. godine. 

Na putu na nastup u Peruu, Zayn Malik (21) i Louis Tomlinson (22) još u travnju snimljeni su na stražnjem dijelu terenca kako puše 'joint'. 

Na snimci, koju je objavio Daily Mail,  vidljivo je da se dečki smiju i šale na račun marihuane, pa tako Zayn u jednom trenutku ironično kaže kako konzumiranje marihuane smatra vrlo kontroverznim. Kad je rekao da želi zapaliti, jedan od članova tima samo mu je dodao upaljač, dok je Zayn ležerno puhnuo dim u kameru.  Harry Styles (20) i Niall Horan (20) nisu bili s njima u automobilu. 

Video će zasigurno šokirati roditelje brojnih obožavatelja One Directiona, a pomrsiti planove njihovom menadžeru Simonu Cowellu, koji ih je otkrio u showu X Factor.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • SamoJaaa_1 02.06.2014.

    Pa ? To nije stv. bio joint :3 oni su se samo zezali Isse -.-

  • comadant 28.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nikluk20 28.05.2014.

    pusti decu da budu deca :P pa i ja sam zapalio u svojoj mladosti pa šta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare