To je to što me zanima!

Zayn je utjelovio seksi tajnicu u novom spotu One Directiona

Članovi benda One Direction prerušili su se za potrebe snimanja spota za pjesmu 'Best Song Ever'. Harry je pozirao u štreberskom izdanju, a Liam i Zayn poput žena
Vidi originalni članak

Zayn Malik (20) prerušio se u ženu u novom spotu peteročlanog tinejdžerskog benda One Direction za pjesmu 'Best Song Ever'. Zayn je utjelovio seksi tajnicu Veronicu, brinetu valovite duge kose s 'mačkastim' naočalama. Pozirao je našminkan sa zlatnim naušnicama i ogrlicom u uskoj plavoj košulji. U isječku video spota, koji će uskoro biti objavljen, izgledom je šokirao i njegov kolega Harry Styles (19), koji izgleda neprepoznatljivo bez svojih kovrča i s velikim naočalama. Seks-simbol mnogih tinejdžerica za spot je izabrao štreberski izgled.

- Tko je ovaj pametni zgodni dečko - napisao je Harry ispod svoje fotografije na kojoj pozira u pletenom prsluku, košulji i hlačama.

Liam Payne (19) utjelovio je koreografkinju Leeroy pa je osvanuo s vlasuljom i ružičastom trakom na glavi, a Niall Horan (19) s maskom i bradom u ulozi 66-godišnjeg britanskog biznismena Alana Sugara. Još jedino nije poznato u kakvom izdanju fanovi u spotu mogu očekivati Louisa Tomlinsona (21).

Idi na 24sata

Komentari 23

  • miki3 23.07.2013.

    samo vi s**ite po njima nitko od vas neće postići ono što su oni postigli i svi ste vi samo ljubomorni jar oni imaju sve što vi nemate slavu,izgled,pamet,talent....nekužim to hejtanje ali okej.Da su loši nebi bili broj 1 u više od 37 zemalja zato šššš. Perfect day 3 years new video new recored :) So proud to be Directioner :) <3 In your face heaters :P

  • blanca 22.07.2013.

    Maškare su odavno prošle.

  • Veronica&Marcel 22.07.2013.

    Ma samo vii se*ite po njima, postigli su ono sta niko od vas nikad nece.. :P (ajmo sad minusi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare