To je to što me zanima!

Zbog bolesti teško govori, ali planira povratak na estradu

Opet sam u studiju. Zdravstveni problemi loše su utjecali na moj glas. Mislila sam da je izgubljen, ali kako mi je bolje, i on se vraća, kaže vesela i vedra Anđa Marić
Vidi originalni članak

Dolazim k sebi i planiram biti medicinski fenomen. Ne zanima me liječničko mišljenje. Odlučila sam preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, rekla nam je pjevačica Anđa Marić (37).

Na treću večer Cro A Portera došla je sa štakama. Iako zbog upale moždanih ovojnica teško govori, gubi vid te motoriku, želi se vratiti na estradu.

- Opet sam u studiju. Zdravstveni problemi loše su utjecali na moj glas. Mislila sam da je izgubljen, ali kako mi je bolje, i on se vraća - kaže Anđa, koja je sve oduševila originalnim stylingom. Umjesto klasične frizure, kosu je svezala tako da dobije izgled ušiju Mikija Mausa. Dodaje kako je sretna što se vratila u Zagreb. Sin Gašper (10) ovdje je krenuo u peti razred, ali već je prvi tjedan nastave slomio nogu dok je u žurbi skakao s prvoga kata na polukat. Sad nosi longetu, a mama mu pomaže s učenjem. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Hrvat300 06.10.2014.

    hvala ali ja ne bi,osim ako bi mi netko onak za džeparac donirao par miliona eura samo:)

  • Cvrčko 05.10.2014.

    Sretno Anđo, puno sreće u ozdravljenju i uživaj u životu! Posveti se sebi a manje estradi :)

  • jožina 05.10.2014.

    Sretno Anđo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare