To je to što me zanima!

Zbog četničkih pjesama skinuta Farma s Pinka BiH

Glavna urednica Pinka BiH Lajla Torlak izjavila je kako je Farma maknuta s programa i zbog šubare s četiri S, koju nosi natjecatelj Saša Ćurčić
Vidi originalni članak

S programa Pink BiH prekinut je prijenos srbijanske "Farme" nakon što su natjecatelji u ponedjeljak slavili uz alkohol, pečeno prase i pjevanje četničkih pjesama. Jutarnji list prenosi da je glavna urednica Pinka BiH Lajla Torlak izjavila kako je "Farma" skinuta s programa i zbog šubare s četiri S, koju nosi Saša Ćurčić. I Marina Perazić jedna je od natjecateljica u srpskoj inačici reality showa "Farma".
- Osobno sam tražila da se 'Farma' skine s programa. Mi ovdje imamo regulatornu agenciju, koja nam je poslala nekoliko opomena za širenje mržnje. Blago sam se naježila kada sam gledala show i dok u nekim glavama ne dođe do promjene, ja kao glavni odgovorni urednik ne smijem dalje puštati taj program - rekla je Lajla. Čelnici Pinka prihvatili su ovu odluku uredništva uz obrazloženje kako je poslovna orijentacija PINK MEDIA GROUP uvijek usmjerena na pacifikaciju odnosa u regiji, pažljivo vodeći računa o recidivima prošlih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ika19 06.10.2009.

    neka... i dobro je da su skinula farmu... mamu im ja j........ svaka čast urednici s Pinka BIH

  • rođin rođo1 05.10.2009.

    e sad dragi moji hrvati šta su i ko su srbi,a i ova naša prodala se za judine škude.

  • Plavi_92 02.10.2009.

    ako ima bunar na toj farmi trebalo bi tog mulca zroštati u njega i to naglavačke pa da vidimo tko će prije do vode, on ili šubara. kladio bih se na šubaru jer onaj u glavi ima samo vakum ili eventualno komadić užeta koji mu drži uši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare