To je to što me zanima!

Zbog kvalitete prijavljenih, u finalu RockOff-a 15 bendova

Nakon preslušavanja više od 100 prijavljenih bendova, članovi žirija odlučili su da će zbog kvalitete pristiglog materijala povećati broj sudionika na 15 bendova koji izravno sudjeluju na festivalu
Vidi originalni članak

Ovogodišnji stručni žiri odabrao je finaliste Karlovačko RockOff festivala koji će se na jesen predstaviti u svom trećem izdanju. Žiri je radio u sastavu: Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (LET 3), Aljoša Šerić (Pavel) , producent Mark Mrakovčić i umjetnički direktor Hrvoje Horvat.

Nakon preslušavanja više od 100 prijavljenih bendova, odlučili su da će zbog kvalitete pristiglog materijala povećati broj sudionika na 15 bendova koji izravno sudjeluju na festivalu. Na koncertima na jesen i festivalskoj kompilaciji naći će se:  Auguste, Big Strip Gorila, Bobo Knežević, Chasing Milagros, Izet Medošević, Justin’s Johnson, Lika Kolorado, Mangroove, Nezahvalnici, Rezerve, Roppongi Red, S3ngs, Surka, Široke ulice i U pol 9 kod Sabe. Pobjednika treće sezone očekuje snimanje tri singla u vrhunskoj produkciji i snimanje videospota te još mnogo drugih nagrada.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare