To je to što me zanima!

Zbog njezinih torbi krokodilima kožu skidaju dok su još živi

Posh je vlasnica najskuplje bijele birkinice. Model Silver Himalayan stoji čak 657.000 kuna. Njezina ružičasta torba stoji 150.000 kuna. Sad dizajnira i torbe
Vidi originalni članak

Nakon odjeće, Victoria Beckham (36) dizajnirala je ženske torbe slične onima najskupljima - birkinicama. Njezina prljavo ružičasta torba napravljena je od krokodilske kože.

Društvo za zaštitu životinja PETA, koje joj godinama puše za vratom' , tvrdi da krokodilima skidaju kožu dok su još živi. Omamljuju ih udarcem bejzbolskom palicom. Od Posh traže lokaciju farme na kojoj se uzgajaju. Njezin glasnogovornik tvrdi da krokodile ubijaju pa im tad skidaju kožu.

- Mogu reći što žele, ali sve je to laž! Ti krokodili umiru laganom i strašno bolnom smrću. Nakon što ih oderu, muče se još dva sata - rekao je glasnogovornik PETA-e.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • deshru 20.04.2011.

    kad god su torbe i jakne u pitanju svi skoče ko ludi! a kožne cipele svi nosimo! nemojmo biti licemjeri! sve umire!

  • FAM 19.04.2011.

    joooooj odmah drama, zivotinje su se derale i prije te viktorije i poslije nje ce isto tako....za one koji bi nju oderali zivu..... zelim vam dobar tek sljedeci put kad jedete meso, sta mislite da su te zivotinje koji vi jedete, prvo crkle prirodnom smrcu??? licemjeri

  • medeki 19.04.2011.

    Pa kaj...krokodil također proguta čovjeka na živo...bez žvakanja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare