To je to što me zanima!

Zbog rizične trudnoće sam si davala injekcije. Čovjek navikne

Sin bi više htio seku. Ja samo želim da on dobije društvo i da dijete bude živo i zdravo. Čak i suprug navija za curicu, otkriva presretna pjevačica...
Vidi originalni članak

Pamela Ramljak (40), bivša članica grupe Feminnem, objavila je u utorak na društvenoj mreži da će ona i suprug Mladen Salajster dobiti drugo dijete. Početkom 2017. dobili su sina Antuna (3). 

- Još jedno srce kuca ispod moga. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku - otkrila je pjevačica.

U trudnoću se već, kaže, uživjela jer je ušla u drugo tromjesečje. Kad je saznala da je trudna, potekle su suze radosnice, ispričala je za In Magazin

- Sin je ispočetka govorio tipično dječje da neće seku ili bracu, ali sad se već navikao - smije se Pamela. Dodala je kako joj sada ljubi 'pupu' odnosno trbuh kako ga on zove. 

PONOVNO TRUDNA Pamela Ramljak objavila sretnu vijest: Beba broj dva je na putu

- Antun bi sada više htio seku. Ja samo želim da on dobije društvo i da dijete bude živo i zdravo. Čak i suprug navija za curicu - otkriva presretna pjevačica. Ranije je izgubila dijete jer nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega joj je, otkrila je, prijetio i drugi pobačaj. Podvrgnula se metodi zadržavanja ploda te si je svakodnevno sama davala injekcije.

- Od šestog tjedna trudnoće sam se počela bosti. Čovjek se na sve navikne. Da nije toga, tko zna je li bi se ikada ostvarila kao majka. Tu žrtvu prinosim vrlo rado - rekla je Pamela. Nove pjesme će, otkriva, za sada pričekati.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • wooly 27.02.2020.

    Tak sam se ja navikal na alkohol.

  • 26.02.2020.

    I? Ja se pikam dnevno desetak puta, zadnje 24 godine pa ne tražim pažnju u medijima

  • EagleCreek 26.02.2020.

    Drago mi je zbog tebe. Baš si sretna. Nakon 12 godina borbe, stotine injekcija, tableta i terapija nadam se da ću i ja biti te sreće kao ti i većina žena da dobijem svoju “srećicu”

Komentiraj...
Vidi sve komentare