To je to što me zanima!

Zbog seksi Učiteljica svi bi se vratili nazad u školske klupe

U posljednjih nekoliko mjeseci podignule su cijelu regiju na noge. Ovog su ljeta snimile čak dva dueta, jedan sa Jasminom Stavrosom, drugi s Nedom Ukraden
Vidi originalni članak

Tri mlade, talentirane i atraktivne djevojke Matea, Silvija i Ana, poznatije kao Učiteljice, u posljednjih nekoliko mjeseci podignule su cijelu regiju na noge, a na glazbenu scenu ušle su u itekako uspješno. Učiteljice su ovog ljeta iznenadile sa čak dva dueta, jedan sa Jasminom Stavrosom, a drugi s Nedom Ukraden. U kratko vrijeme osvojile su radijske postaje i klubove, a sada su nas počastile novim singlom i video spotom 'Nisam ja tvoja Učiteljica'. Djevojke su jako uzbuđene zbog svoje prve solo pjesme, a pozitivni komentari stižu sa svih strana. 

Matea, koja je glavni vokal u bendu, kaže da se sjajno provodi stvarajući nove pjesme sa curama. 

- Na estradnu gužvu smo se brzo navikle, drago nam je kad se priča o nama, veselimo se budućim gostovanjima i nastupima, jer ćemo se ove jeseni družiti sa publikom u mnogim gradovima - dodale su Silvia i Ana.

- Naša nova pjesma je dosta drugačija od prethodne dvije, a ovog puta smo u malo nježnijem raspoloženju, te je i spot u bajkovitom okruženju i u nesvakidašnjim kostimima. Ne propustite pogledati spot, sigurno ćete uživati - izjavile su djevojke.

Autor glazbe i teksta je Dušan Bačić, a autor aranžmana i glazbeni producent je Bojan Dragojević.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • gost28 03.10.2014.

    Ma curke su odlične, bolje nego sevka.

  • 03.10.2014.

    Bez obzira što je glazba čisti šund, ne znam zašto moraju izgledati kao skupe k...?

  • Mercedes s klasa 03.10.2014.

    Još da imaju nekakve obline, gdje bi im bio kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare