To je to što me zanima!

'Zbog šminke izgleda kao da ima 12 godina, a u toplesu je'

Pjevačica i glumica grudi je prekrila rukama, a kosa joj je raspuštena, nakovrčana i ukrašena s mašnicom. Njezine najnovije fotografije dobile su negativne kritike
Vidi originalni članak

Proteklih nekoliko godina Selena Gomez (22) mijenjala je imidž. Otkako joj je veza s Justinom Bieberom zapala u krizu svim se silama trudila od djevojčice postati zavodnica. Jedan od koraka prema tome je i najnovija naslovnica za časopis V. Pjevačica i glumica pozirala je u toplesu, no njezina fotografija nije naišla na odobravanje. Pjevačica izgleda puno mlađe od svojih godina što su mnogi primijetili. 

- Izgleda kao da ima 12 godina. Što su joj učinili - jedan je od komentara. Neki su čak otišli tako daleko pa su napisali da su fotografije neugodne za gledanje. 

- Ne mogu vjerovati da je netko iz njezinog tima vidio ove fotografije i odlučio da mogu ići u javnost - jedan je od komentara. 

Selena je grudi prekrila rukama, a kosa joj je raspuštena, nakovrčana i ukrašena s mašnicom. Mnogima nije bilo jasno je li riječ o Lolita stilu ili su fotografije jednostavno ispale tako čudne jer Selena i inače ima jako mladoliko lice.  

Lolita stil posebno je popularan u Japanu, a glavno mu je obilježje da se djevojka koja se tako obuče nalikuje na porculansku lutku. Za razliku od toga kako mi percipiramo Lolitu, kao malodobnu i seksi zavodnicu, u Japanu to nije slučaj.

Djevojke koje vole Lolita stil ne žele izgledati seksi već slatko, nevino, dražesno i lijepo.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Moslavka 19.02.2015.

    Mala daj odrasti i prestani misliti na Biebera. Ima boljih muskaraca na svijetu.

  • WOMANIZER 19.02.2015.

    lol ko da ima 10 godina!

  • nikluk20 19.02.2015.

    dobra je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare