To je to što me zanima!

'Zbog 'Sumrak' sage policija ne želi istraživati smrt moje kćeri'

Majka žene koja je pronađena mrtva dva dana nakon što je ubijena, tvrdi da policija ne želi istražiti smrt njezine kćeri u gradiću Forks da ne bi uplašili brojne turiste
Vidi originalni članak

U gradiću Forks u Washingtonu, u iznajmljenom skladištu, pronađena je mrtva Debra Dawn Grajale (45).  

Debrina majka tvrdi da policija ne želi pokrenuti istragu jer bi to moglo ugroziti gradski turizam koji je u porastu. Naime, America Gonzalez tvrdi da policija ignorira misterioznu smrt njene kćeri jer je gradić Forks mjesto radnje 'Sumrak' sage. Prije smrti, Debra se navodno borila sa svojim dečkom te stan napustila s tabletama protiv bolova.

Istražitelji pretpostavljaju da je riječ o samoubojstvu, a pronađena je dva dana nakon što je pobjegla. Navodno je prije  prijetila da će se ubiti, a istražitelji su priopćili da je u njenom tijelu pronađena smrtonosna doza lijekova. Međutim, Debrina majka misli da je njena kćer ubijena, a da lokalne vlasti tu mogućnost odbijaju jer ne žele uplašiti turiste. 

- Tu je toliko stvari koje nemaju smisla. Policija nije uzela otiske prstiju, a nisu ni ispitali moguće sumnjivce - rekla je Debrina majka. 

Turizam u Forksu u porastu je od 2005. godine kad je izdana prva knjiga 'Sumrak' sage. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DRITO_KONJ 30.05.2011.

    Majka je ogorcena i jadna pa laprda gluposti. A i ova vijest je glupost.

  • user_27152 30.05.2011.

    pa to im je dobra reklama pa takvi turisti žele biti uplašeni što više mrtvaca u tom selu još bolje za turizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare