To je to što me zanima!

Zbog teške nesreće u svibnju, Simon Cowell napušta televiziju

Cowell je imao nesreću u dvorištu kuće u Malibuu kada je pao s električnog bicikla. Imao je ozljede kralježnice te je bio na operaciji više od šest sati
Vidi originalni članak

Simon Cowell (61) već je 20 godina nezaobilazno lice britanske i američke televizije. Radio je kao član žirija na X Factoru i američkom Supertalentu, a trebao je biti i u novoj glazbenoj emisiji 'Walk The Line' (Hod po žici).

Međutim, zbog teške nesreće u svibnju kada je pao s električnog bicikla u svom dvorištu u Malibuu, sada je odlučio posvetiti se više sinu Ericu i partnerici Lauren

KRAJ JEDNE ERE Britanski 'X Factor' prestaje se prikazivati nakon čak 17 godina, Simon Cowell rekao da je dosta

Operacija je trajala šest sati, a postojala je i bojazan da će postati paraliziran te da neće moći hodati. Nakon nesreće, nije se previše pojavljivao u javnosti. 

- Osjećam se kao pravi sretnik. Milimetri su me dijelili od teže ozljede. Također nisam dobio koronu jer nisam mogao putovati - rekao je nakon nesreće.

AMERIČKI TALENT Victory (9) je oduševila Simona Cowella: Ostavila je publiku u nevjerici i zaradila zlatni gumb!

U novoj emisiji 'Hod po žici' zamijenit će ga Gary Barlow. Cowell se neće pojavljivati na ekranu, ali će i dalje biti uključen u produkciju emisije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.11.2021.

    Znači da je ipak nekaj lošije neg je rečeno. Ja tog čovjeka obožavam i televizija će ostati bez iskrenog člana. Sretno i čuvaj sebe i svoje zdravlje. Misli na svog sina i Ženu. Oni su najvažniji kao i tvoje zdravlje.

  • kojajeura 01.11.2021.

    Radio kao clan zirija?? Covik je osmislio koncept x faktora i supertalenta, znaci doslovno ako zelis imat supertalent na svojoj televiziji, nemu, odnosno njegovoj firmi moras platit da bih prava dobio.

  • 01.11.2021.

    uuufff nedaj bože nikome! čuvaj se Simone! sretno u oporavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare