To je to što me zanima!

Zbog Victorije Beckham morali zatvoriti promet u cijeloj ulici

SAVRŠENSTVO Da bi radnik u miru obojio kućni broj njezine trgovine, stao je promet. Ponosna vlasnica modne oaze očigledno ne trpi nesavršenosti
Vidi originalni članak

Kod slavne dizajnerice i bivše pjevačice Victorije Beckham (40) sve mora biti savršeno. Ona pazi na svaki detalj u svojem životu. Sve mora biti na svojemu mjestu i izgledati besprijekorno.

Tako je samo mjesec dana od otvorenja nove trgovine u Londonu, u Doverovoj ulici, primijetila da se boja na kućnom broju 36 oljuštila, pa ga je odlučila prebojiti. A za tu prigodu morali su i ulicu zatvoriti kako pješaci i automobili ne bi omeli radnika u njegovu poslu. Bez straha od visine, popeo se na kran te mirnom rukom i preciznim pokretima obnovio i osvježio izgled brojeva koji se nalaze iznad trgovine skupocjenom odjećom. Ponosna vlasnica modne oaze koja se prostire na 562 metra četvorna i na tri kata očigledno ne trpi nesavršenosti.

Ružnim stvarima nema mjesta u njezinu životu. Preferira minimalistički i moderan stil, pa je iz butika izbacila blagajne jer su joj ružne i bezvezne, a umjesto njih uvela je iPadove. Jer šoping mora biti zabavan, smatra Posh.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tišina mora 05.11.2014.

    ajde dobro...

  • Linz 05.11.2014.

    Ja ovde ne vidim to savršenstvo, ni kući broj 36, ni boju oljuštenu,ni Doverovu ulicu,niti pješake i radnike. Kako da vjerujem u ovo što je napisano ??? nikako....ovo je savršeno izmišljeno !!!

  • fiore 05.11.2014.

    kako viktorija voli da je sve savršeno i mi imamo pravo uočiti da vaša gramatika u podnaslovu nije savršena!pročitajte šta ste i kako napisali,pa tek onda objavite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare