To je to što me zanima!

Zbog vjenčanja selo je bilo pod opsadom policajaca i zaštitara

Kate i Jamie vjenčali su se u mjestu Cotswolds. Zbog policije i barikada mještani nisu mogli doći do svojih kuća. Oni koji su bili doma nisu mogli spavati zbog buke
Vidi originalni članak

Metalna ograda visoka 2,5 metara postavljena je oko njezine 16 milijuna kuna vrijedne vile u britanskom Cotswoldu. Kate Moss (37) i Jamie Hince (42) zatvorili su cijelo područje zbog vjenčanja. Nekoliko stotina policajaca stajalo je na svakom mjestu kuda su mladenci i njihovi gosti prolazili. 

U selu su postavljene barikade, a cijeli je promet preusmjeren. Iako su znali da manekenka priprema vjenčanje, mještani su pobjesnjeli jer nisu mogli doći do svojih kuća niti pokupiti djecu iz vrtića. Oni koji su bili kod kuće nisu mogli izaći van niti spavati od prevelike buke. Procjenjuje se da je Kate samo za osiguranje dala 80.000 kuna. 

Na nekoliko metara oko mjesta svadbe mogli su prići samo oni s posebnom akreditacijom. Par se vjenčao u crkvi sv. Petra iz 12. stoljeća u Gloucestershireu. Na crkvenoj ceremoniji su, između ostalog, bili njezin frizer James Brown, deklarirani rasist, anti-semit John Galliano i roker Bobby Gillespie kojeg su prozivali da je nacist jer je na koncertu u Glastonburyju 2005. na bini salutirao kao što su to činili nacisti. Kate je imala 14 djeveruša, a glavna je bila njezina 8-godišnja kćer Lily. Vjenčanje koje je trajalo tri dana, a svirali su glazbenici poput Bryana Ferryja, Beth Dito, Snoop Dogga i Iggy Popa, navodno je stajalo 4 milijuna kuna. Britanski mediji pišu da je Kate došao čestitati i bivši dečko Johnny Depp (48). Osim njega, na slavlju je bilo oko 400 gostiju. Među posljednjima je stigla Naomi Campbell (41).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stephanie 03.07.2011.

    Nekako mi ocvala :)

  • pinkmode 02.07.2011.

    htjela svaka komsinica da se slika pred paparacima, pa glumila da joj smeta. ajte molim vas svaka svadba napravi izvjesan zastoj u prometu, a pogotova ovakva. kao da bas, ona je ulozila toliko u cijelu organizaciju, a nisu prije toga obavjestili i izvinili se mjestanima za predstojece dogadjaje. kakve lazi. kakve gluposti, pravi se prica gdje je nema.

  • dandeaos 02.07.2011.

    Ne znam kako vama, ali na prvoj slici mi uopće ne blista kao i sve mladenke na dan svog vjenčanja... e moja Kate, nije tebi više 20, droga i alkohol ostavljaju posljedice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare