To je to što me zanima!

'Zbrisao' joj sponzor: Soraja morala platiti ogroman račun

Soraja Vučelić se s prijateljicom provodila u Španjolskoj u društvu starijeg gospodina, koji je nakon svađe s njom pobjegao, ali im nije platio boravak u hotelu
Vidi originalni članak

Kako piše Kurir, bujna starleta Soraja Vučelić doživjela je neugodno iskustvo prošlog rujna na Ibizi, kada je ostala u hotelu s dugom od čak 5.000 eura, za koji je vjerovala da će ga platiti stariji gospodin u čijem se društvu provodila.

Sa starletom je bila i njena prijateljica Sara Trajanović. Soraja se dogovorila da s njima na odmor ode i muškarac koji bi snosio troškove njihovog boravka u Španjolskoj, ali je on na kraju pobjegao bez da je platio račun. Starleta navodno nije imala dovoljno novaca pa je zvala prijatelje da joj pomognu.

- Djevojke su boravile u jednom od najluksuznijih hotela. Imale su razne prohtjeve, a sve je financirao biznismen iz inozemstva koji je trebao platiti i troškove boravka u hotelu. Soraja se posvađala s njim, pa je on, revoltiran njenim bahatim ponašanjem, jednog jutra napustio hotel. Da su u nevolji, shvatile su tek na recepciji - kaže Kurirov izvor.

Starleta je navodno podivljala kada je vidjela koliki račun mora podmiriti.

- Soraja i Sara pokušale su se izvući pričom da ih je netko pokrao, ali kako im to nije pošlo za rukom, dohvatile su se telefona i počele zvati prijatelje da im pošalju novac. Vučelićeva je zvala sve redom, ali bez uspjeha. Zvala je i svog bivšeg dečka koji joj je poručio da joj račun plati taj koji ju je i odveo na putovanje - dodaje izvor.

Soraja tvrdi da se 'incident' uopće nije dogodio te da svoja putovanja plaća sama.









Idi na 24sata

Komentari 135

  • mod 23.01.2016.

    mala kurvica mora la je već jednom naučiti da se ne svađa sa daddy-ima :)

  • wimbledon 23.01.2016.

    prekomično, al brzo će ona uzjašit drugog sponzorčića!

  • Prva Proleterska 22.01.2016.

    Znaći li to , da su u stvari bile ćitavo vrijeme silovane ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare