To je to što me zanima!

Zbunjena Kate Moss stigla je na zabavu s čašom vina u ruci

Kate, koja je za zabavu odjenula kratku crnu haljinu posutu sa šljokicama, pretjerala je s alkoholom pa je jedva hodala. Prijatelji su je pridržavali da ne padne
Vidi originalni članak

Slavna manekenka na zabavu u Londonu stigla je s čašom vina u ruci. Kate Moss (37) djelovala je prilično zbunjeno i ošamućeno dok su je prijatelji pridržavali da ne padne. Očito pod utjecajem alkohola, ispred ulaza u klub pokušavala je pomoći beskućniku, no prijatelji su je od toga odgovorili. 

Kate, koja je za zabavu odjenula kratku crnu haljinu posutu sa šljokicama, pretjerala je s alkoholom pa je jedva je hodala. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • musicfan17 05.11.2011.

    što se tiče manekenstva kate je u tome legenda.i dalje nakon toliko godina je na vrhu . a to što je stalno pijana itd.ona je ovakva već 15 god.nikad se neće promijeniti.kao i johnny depp.nije ni čudo da su bili skupa 4 god

  • pernica 05.11.2011.

    ova će na kraju završit kao i Amy Wainhaus....uvijek je pijana ili drogirana, jadna njena pamet!!!!!! Amy mi je bilo žao jer je ženska imala bar SUPER GLAS!!!!! a ova štrkljava, ne znam šta u njoj vide....niska je za top model- ima jedva 170, uvijek joj dodaju par centimetara, ima krive noge-GROZNE, berava je, jedno oko joj gleda na Brač, drugo na Hvar...jedino šta je mršava onako kako ovi pederi kreatori vole i ravna ko daska, bez iti malo grudi- JEDNOM RIJEČJU MENI JE NIKAKVA!!!!! ima i kod nas miljon puta zgodnijih cura i manekenki!!!!!!

  • 05.11.2011.

    Blago onom kome je ona najjača i prelijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare