To je to što me zanima!

Zec i S. Doležal snimili su spot za pjesmu 'Emotivna prijetnja'

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su krenuli svirati
Vidi originalni članak

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal publici predstavljaju novi projekt. Iako su promijenili ime, zvuk ostaje dosljedan njihovim starim pjesmama po kojima su dobro poznati domaćoj publici. U ponedjeljak su u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju premijerno predstavili pjesmu 'Emotivna prijetnja' s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, a sada predstavljaju i spot.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva. 

- Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili Zecovu pjesmu koja nam se odmah svidjela. Pjesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu rijeku Mrežnicu, okruženi obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da će se svidjeti našoj vjernoj publici i da će doživjeti barem djelić pozitive i ljubavi koju smo opisali - komentirala je pjesmu Sanja.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su tek krenuli svirati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • prdac40 10.05.2015.

    mlaka voda.....ništ.....

  • big mama big tata 10.05.2015.

    Svaka čast Rajku kada je tako dugo izdržao s 3 pohlepna horoskopska "bika".... Ali zna se da je oteto prokleto.....

  • bubamara2103 09.05.2015.

    Nakon onih njenih izjava potpuno mi je pala u očima

Komentiraj...
Vidi sve komentare