To je to što me zanima!

Žele svoja četiri zida: Severina i Igor odlaze iz Kebine kuće?

Novopečeni supružnici Severina (43) i Igor Kojić (28) prvo su odlučili boraviti kod njegovih roditelja, a sada navodno traže vlastiti stan koji za početak žele unajmiti
Vidi originalni članak

Kako piše srpski Svet, Severina i Igor prvo su odlučili da će u Beogradu boraviti kod njegovih roditelja, ali čini se da je došlo do promjene plana.

 - Život na relaciji Beograd – Zagreb im je postao rutina i ne pada im teško. Kada dođu u Beograd, Severina i Igor borave na Bežanijskoj kosi, u kući u kojoj je Igor odrastao. Tamo im je lijepo, ali potrebna im je intima. Iako je Oljina i Kebina kuća dovoljno velika, Severina i Igor odlučili su za početak unajmiti stan u Beogradu. Trenutačno gledaju koja lokacija bi im najviše odgovarala i dvoume se između Bežanijske kose i Dedinja. O Bežaniji razmišljaju najviše zbog Kebe i Olje, koji su se jako vezali za Aleksandra, kojeg nazivaju svojim unukom - rekao je izvor blizak paru.

- Olja i Keba ne žele se miješati u odluke koje donosi njihov sin, ipak, žao im je što Igor neće toliko vremena provoditi u kući u kojoj je odrastao. Preseljenje se trebalo dogoditi ranije, ali kako nisu našli stan koji bi im u potpunosti odgovarao, do njega nije došlo - dodaje izvor.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • mily 16.01.2016.

    gledam sliku i mislim da si baš odgovaraju, ona i Keba:))

  • 779danai4ure 15.01.2016.

    znači Keba im je reka aj kiba ahahahahaha

  • 15.01.2016.

    Keba(b) se umorio?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare