To je to što me zanima!

Želi biti kao Maja: Obojila kosu u plavo i tetovirala njen portret

Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte, kaže Maja Šuput
Vidi originalni članak

Najvjerniji fan Maje Šuput (38) svakako je Daniela Perić (21) koja je napravila pet tetovaža posvećenih omiljenoj pjevačici. Maja se pohvalila da je Danijela nedavno tetovirala njezin portret na ruci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila četiri tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njezinoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku moga lica i odlučila tetovirati na ruku - napisala je Maja na društvenoj mreži.

Danielu ne brinu loši komentari okoline. Ona smatra kako je to što radi u potpunosti pozitivno te vjeruje kako je s Majom ostvarila poseban odnos.

IZAŠLE NA VIDJELO Šuput reklamirala proizvod za lice: Sve poremetile bradavice

Prije tri godine istetovirala je stihove Majine pjesme 'Dvije lude' preko pola tijela i ispod još dodala 'Šuputica'.

- Maja mi je kao sestra, predivna je osoba i odlična je u svome poslu - rekla je Daniela prije par godina kada još nije imala platinastu kosu poput svoje omiljene pjevačice.

- Meni izgled nije toliko bitan, meni je bitnije to što je Maja izrazito topla osoba i što mi svojim pjesmama uljepšava svaki dan - rekla je i dodala 'kako nema života bez Maje Šuput'.

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni! 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Munjeigromovi_1 29.08.2018.

    Jadni roditelji !

  • sjever s 29.08.2018.

    Sirota samo to nezna

  • j.m.2018 29.08.2018.

    Budale i korov nikad nece izumrijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare