To je to što me zanima!

Želi joj oduzeti i kuću: Charlie je Denise ukinuo alimentaciju

Bivša zvijezda 'Dva i pol muškarca', bivšoj supruzi Denise Richards za siječanj je uplatila pola od 300.000 kn alimentacije, a za veljaču i ožujak nije joj dao ništa
Vidi originalni članak

Bivša supruga Charlieja Sheena (48) mjesečno je dobivala 55 tisuća dolara, to jest više od 300 tisuća kuna koje je sud odredio kao iznos alimentacije za njihovo dvoje djece. 

No kako piše TMZ, bivša zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', Denise Richards (43) za siječanj je uplatila samo pola od tog iznosa, dok joj za veljaču i ožujak nije dao ni novčića.

Također, kuću koju joj je kupio 2011. godine kako bi mu Denise i djeca bili blizu, Charlie je odlučio prodati, a bivšu suprugu zamolio je da se iseli.

Problemi su počeli još oko Božića kad Denise nije dopustila Charlieju da taj blagdan provede s djecom. Glumica ne želi da njezine djevojčice, Sam (9) i Lola (8), budu same s problematičnim ocem zbog njegove promjenjive ćudi. Želi biti prisutna kad njihove djevojčice provode vrijeme s Charliejem. 

Denise planira ići na sud kako bi riješila problem alimentacije. Par se rastao 2006. nakon četiri godine braka. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • FilipČikarela 19.03.2014.

    ma dao bi joj ja uvrh glave 5 000 kn samo za djecu (sa tolikim bogatstvom),to je djeci dovoljno,eventualno bi dodao još za izvanredne situacije.na kraju tako i ispada,380000kn troši na sebe ,a ostalo potroši na djecu

  • čočo đuđica 19.03.2014.

    Denise puno troši na botoks a premalo na djevojčice..nije šin ni tako blesav a naša je novu ..na koju troši!?

  • denis-zg 19.03.2014.

    a da malo zasukne rukave i mrdne se malo sama...nebi joj naskodilo ni malo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare